Тепла найближчим часом в Україні не буде / фото УНІАН

Наступний тиждень в Україні не потішить теплом. Про це каже відомий синоптик Наталка Діденко.

"На наступному тижні в Україні переважатиме прохолодна погода, не варто різко міняти гардероб, захоплюватися прогулянками без шапок... Зима, хоча й м'яка, проте ще триває", - акцентує синоптик.

За її даними, потепління очікується, орієнтовно, лише ближче до кінця лютого, але й воно, скоріш за все, буде короткочасним.

Відео дня

"Найближче потепління очікується 23-24 лютого.Але це не точно, що надовго", - повідомила вона й показала прогностичну діаграму для Києва.

З 23-24 лютого у Києві має потеплішати, але ненадовго

В Україну йде холодний фронт - що відомо

Синоптик Ігор Кібальчич каже, що 17 та 18 лютого в Україні переважатиме тепла погода, але фронт з північного заходу спричинить опади у неділю.

"У найближчі дві доби утримається тепла погода, часом з невеликими опадами у вигляді дощу та мокрого снігу", - повідомив він.

Під впливом виступу антициклону зі сходу, 17 лютого майже по всій Україні спостерігатиметься спокійна й тепла погода без істотних опадів та небезпечних явищ. Однак у неділю погода трохи зміниться. Просування холодного фронту з північного заходу стане причиною невеликих дощів в більшості областей.

Однак, за даними синоптика, температурний фон 17 та 18 лютого істотно не зміниться і залишиться вищим за кліматичну норму.

Вас також можуть зацікавити новини: