28 лютого в Україні буде по-весняному тепло / Фото ua.depositphotos.com

28 лютого в Україні буде дуже тепло та сухо, адже на погоду впливатиме антициклон. Про це розказала синоптик Наталка Діденко.

"Протягом дня 28-го лютого температура повітря становитиме +7...+12 градусів, на заході +10...+17 градусів, на сході трохи свіжіше, +4...+7 градусів", - прогнозує вона.

Невеликі морози, за даними Наталки Діденко, очікуються лише в східних областях, де відчутніший вплив безхмарного антициклону. 

Відео дня

Вітер у середу буде помірний, південно-східного напрямку. По всій Україні очікується суха погода антициклонального характеру та багато сонця.

У Києві 28-го лютого також опадів не передбачається. Вітер буде південно-східний, помірний. "Найближчої ночі 0...+2 градуси, на околицях - до -1, завтра вдень близько +10 градусів", - розказала Наталка Діденко.

Надалі, за прогнозом експерта, суха погода в Україні триватиме.

"Температура повітря десь така і буде - тепліше на заході, холодніше на сході, загалом в межах +7...+12 градусів", - розказала вона.

Прогноз погоди в Україні на найближчі дні

У наступні дні в Україні очікується суха погода без опадів. Про це свідчить прогноз Українського гідрометцентру.

Вітер буде  південно-східний з переходом на південно-західний, 3-10 м/с.

Температура у західних областях вночі становитиме +1°...+6°, вдень стовпчики термометрів показуватимуть +10°...+16°. На решті території вночі від +2° до -4°, вдень +5°...+11°. 28-29 лютого на сході країни вночі очікується -2°...-7°, а вдень до +2°...+7°.

Вас також можуть зацікавити новини: