Синоптик попереджає про дощі та вітер у низці областей України / фото УНІАН

Сьогодні, 25 листопада, у низці областей очікуються сильні опади, які також супроводжуватимуться вітром, але по всій країні вдень буде плюсова температура. Про це на своїй сторінці у Facebook розказала відомий синоптик Наталка Діденко.

"25-го листопада дощі, навіть сильні, можливі й південній частині України плюс сильний вітер", - попередила вона.

За її даними, також на сході Україна та в Дніпрі з районами очікується дощ та мокрий сніг, а на заході - невеликий мокрий сніг. На решті території, за даними синоптика, буде без опадів.

Відео дня

Вдень стовпчики термометрів по Україні покажуть +1...+6 градусів. У Києві сьогодні також буде без опадів, а температура вдень коливатиметься в межах 0...+2.

Зміна погоди в Україні

Раніше синоптик Наталка Діденко розказала, що найближчим часом погода в Україні мінятиметься від морозу до потепління й знову до морозів.

Зокрема, за її даними, у п'ятницю до України прийшло потепління, а у неділю-понеділок знову очікується посилення опадів через циклон. Він принесе снігопади, сильні вітри, налипання мокрого снігу, а потім очікується повернення морозів.

Синоптики Укргідрометцентру також попереджають про хуртовини, снігові замети, ожеледицю та сильні снігопади в Україні вже найближчими днями.

Вас також можуть зацікавити новини: