25 листопада в Україні буде "плюс" , але місцями пройдуть дощі / фото Mircea Ploscar, Pixabay

У суботу, 25 листопада, по всій Україні буде плюсова температура. Сонця побільшає, тільки на південному сході очікується похмура погода і дощі. Місцями опади будуть сильними. Про це свідчать дані Погода УНІАН

На заході України буде сухо і трохи хмарність. Стовпчики термометрів вдень покажуть +1°...+4°. 

Суха погода з невеликою хмарністю очікується і на півночі України. Однак тут буде найхолодніше, +1°...+2°.

Відео дня

На сході України очікується +2°...+4°. У Харківській області ймовірність опадів мала, буде хмарно, але з проясненнями. А в Луганській і Донецькій областях небо буде приховано за хмарами. Тут також очікуються сильні дощі.

У центральній частині України переважатиме хмарна погода з проясненнями. Лише в Дніпропетровській області будуть похмуро і пройдуть дощі. На решті території буде сухо, а термометри покажуть +1°...+3°.

На жителів півдня України сьогодні чекає похмура і мокра погода. Тут повсюдно очікуються дощі, а повітря прогріється до +4°...+6°. У Криму потеплішає до +11°.

25 листопада дощі в Україні будуть на південному сході / фото УНІАН

Прикмети погоди 25 листопада

Якщо в цей день йде дощі або сніг, то буде відлига до введення (4 грудня). Випав сніг - весна буде пізньою. Раніше визначали, чи затримається сніг, так: вставляли в нього соломинку, якщо вона провалювалася - сніг зійде, не провалювалася - затримається.

Вас також можуть зацікавити новини: