16 січня в багатьох областях України очікуються опади / фото ua.depositphotos.com

У вівторок, 16 січня, в Україні очікується мінлива погода. Про це каже синоптик Наталка Діденко.

За її даними, на заході, півночі та в центрі вночі очікується -2...-6 градусів, вдень від 4 морозу до 1 тепла. На сході та півдні очікується тепліша погода: вночі від 2 морозу до 3 тепла, вдень +2...+6 градусів, а в Криму повітря прогріється аж до +7...+10 градусів.

"Опади пройдуть у західних областях (невеликі) та у центральній частині (вночі та вранці), переважно мокрий сніг та сніг", - повідомила Наталка Діденко.

Відео дня

Також, за її даними, у південній частині очікується мокрий сніг та дощ, вдень на Одещині та Миколаївщині прогнозується припинення опадів. У східній частині також буде помірні мокрий сніг та дощ. У північних областях - без істотних опадів.

Погода у Києві

"У Києві у вівторок передбачається помірно холодна погода з температурою повітря -2...-5 градусів, якісь серйозні опади - навряд", - каже Наталка Діденко.

Вона також зауважила, що на дорогах столиці зберігатиметься ожеледиця.

Коли в Україні поетплішає - прогноз

За даними синоптика Ігоря Кібальича, наприкінці другої декади січня в Україні поступопо теплішатиме. Очікується, щона південь та схід прийде справжня відлига з дощами, туманами та додатною температурою.

Вас також можуть зацікавити новини: