В Україні очікуються дощі та мокрий сніг / фото УНІАН

17 та 18 лютого в Україні очікується доволі тепла погода, однак у неділю атмосферний фронт спричинить опади. Про це каже синоптик Ігор Кібальчич, пише meteoprog.

Погода 17 лютого

У суботу, за даними синоптика, у західних областях вдень місцями пройде невеликий дощ. У Карпатському регіоні місцями туман. Температура повітря вдень становитиме +7...+12 °С.

У північних областях очікується мінлива хмарність, без опадів. На дорогах подекуди утвориться ожеледиця. Температура вдень +2...+7 °С.

Відео дня

У центральних областях також очікується мінлива хмарність, без опадів. На дорогах подекуди ожеледиця. Стовпчики термометрів покажуть вдень +3...+8 °С.

На півдні України та у Криму спостерігатиметься мінлива хмарність, але без опадів. Вдень  очікується 4...+9 °С.

У східних областях також буде сухо, очікується мінлива хмарність, на дорогах подекуди ожеледиця. Температура повітря вдень -1...+4 °С.

Погода 18 лютого

У західних областях вночі та вранці пройде невеликий дощ із мокрим снігом, вдень вже буде без істотних опадів. На дорогах вночі місцями ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -1...+4 °С, вдень буде +2...+7 °С.

У північних областях вночі очікується дощ із мокрим снігом, а вдень місцями пройде невеликий дощ. Температура повітря вночі -1...+4 °С, вдень стовпчики термометрів покажуть +1...+6 °С.

У центральних областях місцями очікується невеликий дощ, часом із мокрим снігом. Швидкість вітру становитиме 7-12 м/с. Температура вночі -2...+3 °С, вдень +2...+7 °С.

На півдні вночі без істотних опадів, а вдень очікується невеликий дощ. Подекуди туман. Температура вночі -2...+3 °С, вдень +5...+10 °С.

На сході України вночі без опадів, а вдень пройде невеликий мокрий сніг, місцями з дощем. На дорогах подекуди ожеледиця. Термометри вночі знизяться до -1...-6 °С, а вдень буде +2...+7 °С.

Похолодання в Україні

Синоптик Наталка Діденко радить не міняти гардероб, адже зима триває. За її даними, наступний тиждень буде прохолодним, а найближче потепління, орієнтовно, очікується лише 23-24 лютого.

Вас також можуть зацікавити новини: