Вже за клька днів погода в Україні покращиться / фото Kati / Pixabay

До четверга, 21 березня, Україна перебуватиме у полі зниженого тиску, тому часом будуть опади у більшості області, вночі - подекуди з мокрим снігом. Але з 22 числа очікується припинення опадів та поступове підвищення температури. Про це повідомили в Українському гідрометцентрі.

У найближчі дві доби в Україні, а 21 березня у південній частині та центральних областях пройдуть невеликі та помірні дощі. Вночі місцями дощі будуть з мокрим снігом.

На дорогах західних областей подекуди спостерігатиметься ожеледиця. 20-21 березня у західних та південних областях місцями очікується туман. Вітер буде південно-східний з переходом на північно-східний, 5-10 м/с.

Відео дня

Температура вночі від -2° до +4°, вдень очікується +3°...+9°. На південному сході країни та 21 березня в більшості областей очікується +6°...+12°.

У південних, а 22 березня і в західних областях місцями пройде невеликий, в Криму помірний дощ. На решті території буде без опадів. Температура вночі становитиме 0°...+6°, а вдень 22 березня очікується +5°...+11°.

Коли погода в Україні покращиться - прогноз синоптика

Про те, що похолодання в Україні буде нетривалим, каже й відомий синоптик Наталка Діденко. За її даними, потепління передбачається 21-22 березня.

Вас також можуть зацікавити новини: