До кінця доби 29 травня нестійка погода з локальними дощами охопить усю Україну / фото Pixabay

Завтра, 29 травня, активні погодні процеси очікуються на півдні України - дощі, грози, можливі навіть сильні зливи та шквали. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко.

За її словами, локальні грозові дощі пройдуть 29-го травня також на заході, а до кінця доби середи нестійка погода з локальними дощами охопить усю Україну.

"Температура повітря вирішить випендритися - найтепліше, ледь не до спеки, буде на півночі та сході, +26+29 градусів, а найхолоднішою виявиться південна частина, +20+24 градуси. У центрі передбачається +22+26 градусів, - написала вона.

Відео дня

У Києві 29-го травня прогнозуються локальний дощ та гроза. Вдень буде дуже тепло - +26+28 градусів.

Вона стверджує, що початок червня в Україні буде спекотним, із періодичними грозовими дощами.

Погода в Україні - прогнози

Цей тиждень потішить українців справжньою літньою погодою. Температура повітря підніметься ще вище, проте дощі також йтимуть частіше. Про це розповіла синоптик Українського гідрометеорологічного центру Наталія Птуха. "У більшості областей найближчими днями вночі в межах +10...+17, а в денні години +20...+27", - розповіла вона.

До кінця травня і в перший день червня очікується до +29 градусів. Найспекотніше буде на сході країни - температура підніметься до +30, а в останні дні травня - на початку червня - до +32. 

Вас також можуть зацікавити новини: