На вихідних в Україні періодично дощитиме / фото Pixabay

На вихідних, 2 та 3 вересня, в Україні очікується нестійка погода. У більшості областей пройдуть короткочасні дощі та грози, а от температура залишиться без істотних змін. Про це повідомляє Український гідрометцентр.

Вдень 2 вересня у західних областях місцями очікуються короткочасні дощі та грози. На решті території збережеться погода без опадів. Температура вдень становитиме комфортні 22-27°, на півдні та сході країни вночі буде тепліше, 25-30°.

3 вересня в західних, а вдень і у Вінницькій, Житомирській та місцями у Київській областях пройдуть короткочасні дощі та грози.

Відео дня

Вітер протягом вихідних змінюватиме свій напрямок, а його швидкість становитиме 3-8 м/с.

У понеділок, за даними Укргідрометцентру, опади охоплять вже більшість областей нашої країни. При цьому температура суттєво не зміниться.

Штормове попередження по Львівщині

Як повідомляв Погода УНІАН, на сьогодні, 2 вересня, у Львові та області через погіршення погоди оголосили I рівень небезпечності.

За даними Львівського гідрометцентру, у суботу вранці та вдень на Львівщині та у самому Львові очікуються грози. Через це оголошено I рівень небезпечності, жовтий.

Вас також можуть зацікавити новини: