Завтра в Україні очікуються дощі / фото arminjung, Pixabay

Тиждень в Україні розпочнеться послабленням спеки. Також територію нашої країни перетинатиме атмосферний фронт, який принесе з собою опади.

Про це розказала синоптик Наталка Діденко.

За її словами, завтра у західних областях очікуються "скромні" 18-24 градуси тепла. У північних областях, на Вінниччині, у Кропивницькому з районами та на Черкащині очікується протягом дня вівторка комфортна температура повітря, +22...+28 градусів. Проте на Півдні, Сході, у Дніпрі з районами, на Полтавщині ще затримається спекотна погода, +27...+32 градуси.

Відео дня

За словами синоптика, вітер в Україні буде завтра північно-західним, 5-10 метрів за секунду.

"Дощі випадатимуть вкрай нерівномірно", - каже Наталка Діденко. За її даними, 14 червня Україну перетинатиме атмосферний фронт і тому найближчої ночі дощі пройдуть в західних областях, торкнуться Вінниччини. У ранкові години вівторка опади посунуться на Північ та Центр. Впродовж дня періодичні короткочасні дощі та грози передбачаються у південній частині, місцями в центральних областях і завтра ввечері дійдуть до східних областей.

Нагадаємо, найближчого тижня погода в Україні матиме нестійкий характер. Очікується коливання температури повітря та опади різної інтенсивності.

Вас також можуть зацікавити новини: