До України наближається антициклон / фото ua.depositphotos.com

Цього тижня в більшості областей переважатиме поле зниженого тиску. Пройдуть дощі різної інтенсивності, але з другої половини тижня наблизиться циклон, який призведе до зменьшення кількості опадів.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

"З другої половини тижня наближається антициклон із заходу, відповідно тенденція до зменшення кількості опадів", - розказали синоптики. Проте, за їх даними, на сході очікується новий циклон, який принесе дощову погоду.

Відео дня

Так, за прогнозом Укргідрометцентру, 21-22 вересня у західних, північних, місцями центральних областях, вночі 21 вересня і на сході країни очікуються невеликі дощі. На решті території без опадів.

На високогір'ї Карпат найближчими днями очікується невеликий дощ з мокрим снігом; температура вночі та вдень 0-5° тепла.

23 вересня у західних, східних, вдень і у північних та центральних областях місцями пройдуть невеликі дощі. Температура вночі 2-8° тепла, у північних, більшості західних та центральних областей на поверхні ґрунту очікується заморозки 0-3°, вдень буде 9-15° тепла, на півдні та сході країни - до +18°.

Нагадаємо, найближчого тижня в Україні очікується багато дощів. У першій половині тижня опади будуть скрізь, крім півдня та сходу, проте ближче до вихідних дощі поширяться по всій країні, а температура в більшості областей знизиться до +12°...+15°. 

Вас також можуть зацікавити новини: