Тиждень в Україні буде дощовим / Фото ua.depositphotos.com

Найближчого тижня в Україні очікується багато дощів. У першій половині тижня опади будуть скрізь, крім півдня та сходу, проте ближче до вихідних дощі поширяться по всій країні, а температура в більшості областей знизиться до +12°...+15°. 

Традиційно найтепліше буде на півдні та сході, однак і там стовпчики термометрів покажуть +15°...+18°.

Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Відео дня

Тиждень в Україні почнеться з переважно сухої погоди, дощі практично покинуть територію нашої країни після дощових вихідних. Найхолодніше буде на заході, де повітря прогріється лише до +11°...+16°, а найтепліше - на півдні та сході, де очікується до +19°...+21°.

Погода в Україні 19 вересня / фото УНІАН

У вівторок, 20 вересня, в Україну знову повернуться дощі. Опади, місцями сильні, очікуються скрізь, крім східних та окремих південних областей. Разом з дощем прийде і похолодання. У більшості західних і північних областей температура вдень не підніметься вище +11°...+12°, на Вінничині очікується до +10°. На сході буде найтепліше, +18°...+22°, на півдні - до +20°, а на решті території температура очікується в межах +13°...+18°.

Погода в Україні 20 вересня / фото УНІАН

У середу, 21 вересня, дощі ослабнуть і залишаться лише на заході, півночі та в деяких центральних областях. Температура практично не зміниться.

Погода в Україні 21 вересня / фото УНІАН

У четвер в Україні все також дощитиме на заході, півночі і місцями в центральних областях. На півдні та сході температура не підніметься вище +19°.

Погода в Україні 22 вересня / фото УНІАН

Перед вихідними, 23 вересня, дощі знову накриють Україну, сухо буде лише в більшості південних ообластей. На заході та в більшості північних областей очікується +11°...+13°, в центрі температура буде від +14° до +19°, на сході похолодає до +15°...+17°. На півдні та у Криму буде найтепліше, до +20°.

Погода в Україні 23 вересня / фото УНІАН

На вихідних погода почне змінюватися. Наприкінці тижня, 25 вересня, дощі помітно ослабнуть й змістяться на Лівобережжя. Температура трохи підвищиться й вирівняється. У більшості областей у неділю буде вже +14°...+18°.

Погода в Україні 24 вересня / фото УНІАН
Погода в Україні 25 вересня / фото УНІАН

Вас також можуть зацікавити новини: