Завтра у багатьох областях України стане холодніше / фото УНІАН

Вже завтра у деяких областях України очікується похолодання, яке у четвер пошириться на значну частину країни. Про це попередила відомий синоптик Наталка Діденко.

"Атмосферний фронт від циклону Udo завтра, 26 квітня, принесе в західні області України похолодання до +8...+13 градусів та дощі", - розказала синоптик.

Частково ця нова повітряна маса торкнеться Вінниччини, Житомирщини, Київщини та Одещини - там завтра є ймовірність невеликого дощу та дещо "осядуть" градуси, каже синоптик.

Відео дня

За її даними, на Вінниччині буде до +10...+11, на Житомирщині, Київщині  - до +14...+16, на Одещині - до +15. На решті території України втримається чудова погода, тепла, сонячна із температурою повітря +16...+21 градус.

У Києві завтра місцями пройде невеликий дощ, денна температура повітря становитиме +16 градусів.

"У четвер похолодання та дощі поширяться на значну частину України. Лише в східних областях 27 квітня дощі хоча й пройдуть, проте буде тепло, до +17...+20 градусів", - зазначила Наталка Діденко.

Похолодання у Києві - прогноз Укргідрометцентру

Похолодання, про яке говорить синоптик Наталка Діденко, дістанеться й Києва. Зокрема, за даними Укргідрометцентру, в середу вдень із заходу до столиці надійде атмосферний фронт. Температура у Києві впаде до +11° та почнуться дощі. Проте це погіршення погоди буде короткочасним: вже з п’ятниці ситуація покращуватиметься.

Вас також можуть зацікавити новини: