Цього тижня в Україні знову дощитиме / фото УНІАН

Цього тижня в Україні очікується проходження нового атмосферного фронту. В Укргідрометцентрі порадили не ховати парасольки, адже сонячна погода чергуватиметься з дощами, а після проходження фронту у деяких регіонах очікується зниження температури.

Погода 25 квітня - прогноз на сьогодні

Сьогодні, за даними синоптиків Укргідрометцентру, у західних та східних областях очікуються короткочасні дощі, вдень місцями грози. На решті території буде без опадів. Температура вдень становитиме 15-20°, на заході та сході країни прохолодніше, 9-14°.

Погода 26 квітня

У середу у західних, вдень і в більшості північних, центральних та Одеській областях очікуються помірні дощі. В Карпатах дощі будуть з мокрим снігом. На решті території переважно без опадів.

Відео дня

Температура вночі 3-10°, вдень у західних, Житомирській, Вінницькій областях 6-11°, на решті території 13-18°, у східних та південних областях - до 21°.

Погода 27 квітня

У четвер, 27 квітня, очікуються невеликі, а вдень у більшості центральних, південних та східних областей помірні дощі. В західних областях буде без опадів.

Температура вночі становитиме 1-8° тепла, у західних областях на поверхні ґрунту заморозки 0...-3°, вдень 8-13° тепла; у південних та східних областях вночі 5-10°, вдень 16-21°.

Погода 28 квітня

Перед вихідними вночі на Лівобережжі, в Одеській та Миколаївській областях, вдень у східних та південно-східних областях прогнозуються короткочасні дощі, місцями грози; на решті території без опадів.

Температура на Лівобережжі вночі становитиме 6-12°, вдень 15-20°; на решті території країни вночі 1-7° тепла (у західних, більшості північних та центральних областей на поверхні ґрунту місцями заморозки 0...-3°); вдень 8-14° тепла, на Закарпатті 12-18°. На високогір'ї Карпат вночі 0-5° морозу, вдень 1-7° тепла.

Похолодання в Україні - що відомо

Цього тижня в Україні очікується невелике похолодання. Найбільше воно відчуватиметься на заході України, де температура знизиться до +10...+12 градусів. 

За даними Погода УНІАН, вже у вівторок, 25 квітня, дощі та похолодання очікуються на крайньому заході країни, а згодом вони розповсюджуватимуться й на інші області. 

Наприкінці тижня погода стабілізується, в більшості областей буде +13°...+15°. 

Вас також можуть зацікавити новини: