В Україні очікується потепління / фото pixabay.com

Найближчими днями в Україні очікується суха, проте прохолодна погода. Але на вихідних місцями можливі невеликі дощі, а температура підвищиться по всій країні.

Про це розказав синоптик Ігор Кібальчич, передає meteoprog.

Погода 13 жовтня

За прогнозом синоптика, у четвер в Україні утримається антициклональний характер погоди, тому опадів не очікується. Вночі та вранці у північних та західних областях місцями очікується туман. Температура повітря вночі становитиме +4...+9 °С, вдень +13...+18 °С.

Відео дня

Погода 14 жовтня

У п'ятницю, 14 жовтня, опадів в Україні не очікується. Вночі у північних та центральних областях місцями буде туман. Вітер змінних напрямків, 3 - 8 м/с. За даними Ігоря Кібальчича, температура повітря в нічний час коливатиметься в межах +5…+10 °С, вдень опиниться на рівні +13…+18 °С.

Погода на вихідні

15 та16 жовтня в Україні збережеться вплив антициклону та його західної периферії. Опадів у більшості областей не очікується, лише в неділю на крайньому заході та північному заході місцями можливий невеликий дощ. Вітер буде переважно південно-західного напрямку, 5-10 м/с.

"Температура повітря підвищиться на 2-4 °С і становитиме у нічний час близько +6…+11 °С, вдень +16…+21 °С", - спрогнозував Ігор Кібальчич.

Яка погода буде в Україні цього тижня

Як повідомляв Погода УНІАН, у найближчий тиждень в Україні очікується похолодання. Зниження температура спостерігатиметься в першій половині тижня, проте до вихідних погода стабілізується і стовпчики термометрів повільно поповзуть вгору.

За словами народного синоптика Сатніслава Щедріна, вже від сьогодні циклон та його атмосферні фронти полишать всю територію України. Завдяки цьому найближчим часом очікується тепла та суха погода.

Вас також можуть зацікавити новини: