Погода на тиждень / фото pixabay.com

Вже від сьогодні циклон та його атмосферні фронти полишать всю територію України. Завдяки цьому найближчим часом очікується тепла та суха погода.

Такий прогноз оприлюднив народний синоптик Станіслав Щедрін.

За його даними, температура буде на 3-4 градуси вищою, аніж декілька днів тому. Стовпчики термометрів в усіх областях виростуть до +18...+24 градусів.

Відео дня

"Подібний характер погодних умов затримамаєтся приблизно до 20-25 жовтня, але в деякі дні місцями будуть незначні та коротко часні дощі", - зазначив народний синоптик.

Яка погода буде в Україні найближчого тижня: прогнози синоптиків

Як повідомляв Погода УНІАН, у найближчий тиждень в Україні очікується похолодання. Зниження температура спостерігатиметься в першій половині тижня, проте до вихідних погода стабілізується і стовпчики термометрів повільно поповзуть вгору.

За даними синоптика Ігоря Кібальчича, протягом тижня погодні умови в більшості областей України будуть визначатися полем підвищеного атмосферного тиску. Температура повітря на початку другої декади жовтня виявиться близькою до середніх багаторічних показників, в південній і східній частині країни - трохи нижчою від норми.

Вас також можуть зацікавити новини: