19 січня в Україні буде хмарно / фото УНІАН, Юрій Годован

Згідно з прогнозом погоди в Україні на добу 19 січня, на переважній більшості територій буде хмарно.

"У південній частині, східних та Дніпропетровській областях дощі; температура вночі 1-6° тепла, вдень 4-9° тепла, на крайньому півдні країни до 12°", - повідомили в Укргідрометцентрі.

На решті території помірний дощ та мокрий сніг, на Закарпатті та в Карпатах значні, вдень у північній частині невеликі опади, температура протягом доби від 3° тепла до 2° морозу, в центральних областях 0-5° тепла.

Відео дня

Вітер в Україні південно-західний з переходом на північно-західний, 5-10 м/с, вночі на сході країни подекуди пориви 15-20 м/с. На дорогах західних та північних областей місцями ожеледиця.

Погода в Україні - деталі

У січні в частині областей України вдарили морози до -25 градусів, але згодом знову потеплішало. Синоптикиня Наталія Птуха спрогнозувала, чи можливо, що найсильніші морози цієї зими вже були, або ж усе ще попереду.

За її даними, у січні 2024 року значні морози були короткочасними - буквально 2-3 дні. Решта часу – помірні або навіть плюсові значення. Вона також відповіла, чи можливо, що найсильніші за всю зиму морози вже були.

У п'ятницю, 19 січня, найтепліше буде на півдні України, там температура повітря підніметься до +7... + 12 градусів. Надалі в Україну прийде невелике похолодання, прогнозує синоптик Наталка Діденко.

Вас також можуть зацікавити новини: