У Києві, біля Бессарабського ринку, побили народного депутата Мустафу Найєма.

Найєм не пропустив водія на Mercedes G-Wagen, водій якого вийшов і вдарив нардепа. Пізніше під'їхала ще одна машина, БМВ, водій якої також завдав ударів Мустафі Найєму, передає Цензор.НЕТ.

Читайте такожУ Кременчуці невідомі жорстоко побили соратника Саакашвілі

За словами свідків, обидва водії кавказького типу зовнішності зникли з місця інциденту. На місці працюють медики і поліція.

Як повідомляють джерела у правоохоронних органах, учасників конфлікту затримали після введеного у місті плану-перехоплення. Зараз їх привезли на місце події.

За попередніми даними, народний депутат не хотів порушувати ПДР, саме тому не пропустив водія на Mercedes, який збирався поїхати на заборонний знак. Через що і почався конфлікт.

"У цілому нічого екстраординарного. "Кубик" на перехресті бульвару Шевченка з Хрещатиком вирішив, що у нього більше прав і спробував підрізати", - прокоментував інцидент нардеп на своїй сторінці у Facebook.

Читайте такожКиївська поліція прийняла від Вітренко заяву про напад (відео)

За словами Найєма, згодом почалася перепалка, після чого він викликав 102.

"Водій і пасажир "кубика" помінялися місцями і вирішили викликати своїх хлопців. Приїхали хлопці, людей четверо-п'ятеро. Перепалка закінчилася бійкою. Ну, як бійкою - дали в щелепу, далі якийсь час пам'ятаю смутно; наздогнати не вийшло. Тепер у лікарні", - розповів про конфлікт депутат.

Голова патрульної поліції Києва Юрій Зозуля підтвердив "Громадському" факт нападу на депутата. За його словами, підозрювані спочатку втекли з місця інциденту, однак поліція їх затримала.

"Загалом є четверо затриманих. Справу за певною статтею вже потім кваліфікують слідчі, але схоже, що це хуліганські дії", — сказав Зозуля.

Як повідомляв УНІАН, у березні в столиці на вулиці Половецькій на Татарці побили народного депутата Юрія Левченка.