Подання на Вілкула вже зареєстровано в апараті ВР / фото: УНІАН

Генеральний прокурор України Юрій Луценко вніс до Верховної Ради подання про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата України від фракції «Опозиційний блок» Олександра Вілкула.

Читайте такожЛуценко запропонував спецпрокурору Мюллеру співпрацю у справі Манафорта

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган.

Відео дня

«Колишній голова Дніпропетровської ОДА протягом 2011-2012 років видав розпорядження про зміну цільового призначення земельних ділянок площею 21 га нібито із земель запасу с/г призначення (пасовища), а насправді із земель колективної власності пайщиків двох сільськогосподарських підприємств Нікопольського району. Крім того, колишній голова ОДА видав розпорядження про зміну цільового використання 23 земельних ділянок загальною площею понад 45 га, які перебували у власності товариства з обмеженою діяльністю «Арт Ленд», із земель сільськогосподарського призначення на землі промисловості», - йдеться у повідомленні.

Подання вже зареєстроване в апараті ВР.

Facebook Лариса Сарган

Як повідомляв УНІАН, сьогодні Луценко вніс до ВРУ подання про дачу згоди на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата з фракції «Опозиційний блок» Дмитро Колеснікова.