Суд / Фото : job-sbu.org

Як повідомили УНІАН у відділі зв’язків із громадськістю Головного управління МВС України в Харківській області, відповідне рішення вчора, 9 грудня, ухвалив Харківській окружний адміністративний суд, підтримавши ініціативу правоохоронців й міськради.

Читайте такожМіністри-іноземці пообіцяли, що результати реформ українці побачать вже за рік

У міліції закликали людей та громадські організації не брати участі в заборонених судом акціях протесту та нагадали, що порушення заборони тягне за собою адміністративну відповідальність.

Відео дня

«Зважаючи на те, що подібні заходи можуть дати привід для провокацій у складний для країни час, міліція закликає усіх жителів та гостей Харкова напередодні та під час святкових днів не брати участі у сумнівних заходах, особливо у несанкціонованих акціях. Такі дії є порушенням чинного законодавства України та тягнуть за собою адміністративне покарання», - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв УНІАН, вчора, 9 грудня, в Харкові виконавчий комітет міськради ухвалив рішення через суд вимагати заборони проведення акції протесту громадської організації «Трудова Харківщина» проти включення до складу Кабінету міністрів України іноземців.

Як повідомляв УНІАН, 2 грудня ввечері Верховна Рада затвердила склад нового Кабінету міністрів.

Серед нових урядовців - американка українського походження, міністр фінансів Наталія Яресько; міністр економіки Айварас Абромавічус (Литва); міністр охорони здоров'я Олександр Квіташвілі (Грузія).

Всім їм президент надав громадянство України.