ZN.UA

Про це йшлося на спільному засіданні Комітету з питань свободи слова та інформаційної політики та Громадської ради з питань свободи слова та інформаційної політики, повідомляє ТСН.

За словами голови профільного парламентського комітету, народного депутата фракції "Народний фронт" Вікторії Сюмар, під час засідання було погоджено основні напрямки його роботи.

Читайте такожКабміну запропонували ліквідувати Нацкомісію із захисту суспільної моралі

Відео дня

"Перший пріоритет - це суспільне мовлення і його швидка реалізація, другий - це іномовлення, третій - це роздержавлення, четвертий - це прозорість медіавласності, п'ятий - захист прав журналістів та останній - максимальна прозорість влади перед суспільством", - наголосила народний депутат.

Саме на реалізації цих моментів хоче зосередитися комітет разом із громадськістю. "Було вирішено, що на базі цього комітету буде створено комунікаційний майданчик для узгодження позицій всіх сторін – медіаспільноти, громадських організацій та органів влади. Зважаючи на це, навколо цього буде побудована ціла система змін у сфері медіа", - сказала голова Комітету з питань свободи слова та інформаційної політики Сюмар.