На території України існує розгалужена мережа агентів ФСБ і СЗР Росії / фото inforesist.org

В Україні розгорнута ціла агентурна мережа російських спецслужб. На українській території "працюють" і ФСБ, і зовнішня розвідка Росії.

Про це повідомив на брифінгу заступник начальника Головного управління розвідки Міноборони України Павло Яцюк, передає телеканал "Прямий".

За його словами, російські агенти щодня ведуть підривну діяльність на території нашої країни.

Відео дня

Читайте такожРосія готувала масові теракти в Україні: Бабченко розкрив раніше засекречені дані про замах на нього

"Розвідки Міноборони України та СБУ задокументовано діяльність Федеральної служби безпеки та Служби зовнішньої розвідки Росії на території нашої держави. Ми отримали інформацію про діяльність в Україні цілої мережі агентурного апарату спецслужб Росії. Вони щодня здійснюють деструктивні заходи із залученням завербованих громадян України, Росії та інших держав, які діють під прикриттям журналістів, адвокатів, громадських і релігійних діячів", – розповів Яцюк.

Як сьогодні вже повідомлялося, СБУ викрила бізнесмена Нагорного у роботі на спецслужби Росії. Виявилося, що колишній чоловік відомої української спортсменки Лілії Подкопаєвої бізнесмен і музичний продюсер був завербований ФСБ для створення в Україні проросійської політичної партії.

Раніше ми писали, що 2017 рік у СБУ був багатий "улов" зрадників України і агентів спецслужб РФ. Українські спецслужби затримали ряд диверсантів і агентів РФ, які отримали тюремний термін за свою діяльність.