REUTERS

Про це повідомляє прес-служба Міноборони.

На сайті Міноборони розміщене відео, де бійці «Айдара» у зоні АТО кажуть, що пікетники під будівлею Міноборони не мають відношення до «Айдару» і йдуть «на поводу у політичних сил».

Також у прес-службі нагадали, що ніхто не збирається розформовувати батальйон, як про це кажуть пікетувальники під МО.

Читайте також"Айдар" пообіцяли не розформовувати, але бійці мітингують під ворітьми Міноборони

«Організаційні зміни, які зараз відбуваються в батальйоні оборони «Айдар», жодним чином не стосуватимуться особового складу підрозділу. Зміни будуть стосуватися лише перереєстрації номеру військової частини і заміни печатки. Це робиться, щоб унеможливити зловживання з печаткою і документами, які були раніше втрачені і можуть стати інструментом у махінаціях окремих особистостей», - сказано в повідомленні.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 2 лютого, близько 300 осіб, серед яких люди у військовому камуфляжі із нашивками батальйону Міноборони «Айдар», прийшли під стіни Міністерства оборони і вимагають не розформовувати батальйон.

Учасники акції запалили шини біля центрального входу до приміщення Міноборони і били палицями по металевих бочках. Транспортний рух по Повітрофлотському проспекту було перекрито.

Раніше низка ЗМІ повідомила, що нібито добровольчий батальйон «Айдар» мають намір розформувати.

Водночас 30 січня у Міноборони заявили, що організаційні зміни, які відбуваються в батальйоні «Айдар», жодним чином не стосуватимуться особового складу підрозділу.

Відео Міністерства оборони