Кириленко обіцяє, що історія з відбором на Євробачення ще не завершилась / Фото УНІАН

Віце-прем`єр-міністр України В'ячеслав Кириленко наполягає, що артисти, які гастролюють в Росії, не можуть представляти України на конкурсі “Євробачення”.

Читайте такожСарган розкритикувала заяву Кириленка: не треба через скандал тягнути на Євробачення гурт KAZKA

Відповідну заяву посадовець зробив у соцмережах, коментуючи ситуацію з нацвідбором на конкурс.

Відео дня

«Можу ще раз повторити думку дуже багатьох: представником УКРАЇНИ не може бути артист,який гастролює у державі-агресорі, планує робити це і надалі й не бачить у цьому нічого неприйнятного. Тому історія із учасником від України ще далеко не завершена», - наголосив він.

Раніше Кириленко у Facebook зазначив, що національний відбір на пісенний конкурс «Євробачення-2019» став частиною гібридної війни Росії проти України.

Як повідомляв УНІАН, співачка MARUV, справжнє ім’я якої Анна Корсун, виграла нацвідбір від України на пісенний конкурс Євробачення-2019, який пройде в Ізраїлі.

Анна Корсун активно виступає на різних заходах в Росії і навіть анонсувала перші сольні концерти, які відбудуться навесні, як раз перед початком "Євробачення". Зокрема, 6 квітня вона виступить у "Известия Hall" (Пушкінська площа, Москва), а 12 квітня відбудеться виступ в Санкт-Петербурзі.

З огляду на це Суспільне мовлення, яке обирає представника України на пісенному конкурсі Євробачення, ще не ухвалило остаточного рішення щодо співачки.