Кандидат у президенти, шоумен Володимир Зеленський більше не буде здавати аналізи, повідомив представник штабу Зеленського.

Читайте такожПорошенко назвав результати першого туру виборів "болючим уроком"

Відео дня

Як повідомляє ZIK, про це представник штабу заявив у відповідь на пропозицію боксера Володимира Кличка пройти незалежну експертизу.

"Аналізи здані відповідно до чинного законодавства та процедури. Якщо у когось є сумніви, що вони якісь не справжні, були якісь махінації, будь ласка, звертайтеся до відповідних органів - нехай вони з'ясовують", - сказав він.

Як повідомляв УНІАН, 3 квітня кандидат у президенти України Володимир Зеленський заявив про готовність йти на дебати перед другим туром президентських виборів з Порошенком, але озвучив ряд умов. Зокрема, дебати мають відбуватися на НСК «Олімпійський», перед народом України, і щоб усі канали мали право транслювати дебати в прямому ефірі, а також кандидати повинні пройти медичну експертизу і довести народу, що серед них немає ані алкоголіків, ані наркоманів. Порошенко погодився провести дебати із Зеленським на стадіоні.

4 квітня представник виборчого штабу чинного очільника держави Олег Медведєв заявив, що Порошенко запрошує Зеленського разом у медпункті НСК «Олімпійський» здати аналізи на вживання наркотиків і алкоголю. У штабі Зеленського відхилили пропозицію здавати кров безпосередньо у медпункті НСК «Олімпійський» та заявили, що він прийде здавати аналізи в приватну лабораторію.

5 квітня зранку Зеленський здав на аналізи кров в приватній лабораторії «Євролаб», Порошенко – кров, сечу та волосся у медичному центрі НСК «Олімпійський».