В НСК «Олімпійський» закликають НСТУ та ЗМІ відповідально підходити до оцінок вартості проведення ймовірних дебатів на стадіоні / Фото: ФФУ

Адміністрація НСК «Олімпійський» звертається до Національної суспільної телерадіокомпанії України та засоби масової інфрмації з проханням відповідально підходити до оцінок вартості проведення ймовірних дебатів між кандидатами в президенти України на стадіоні.

Читайте такожКоманда Зеленського не домовилась з НСТУ щодо дебатів у студії - ЗМІ

Про це йдеться в дописі на сторінці НСК «Олімпійський» в Facebook. «Звертаємо вашу увагу на те, що без детального технічного завдання, розуміння формату й точної локації дебатів в межах арени, наявності чи відсутності глядачів та багатьох інших технічних і організаційних факторів, неможливо визначити точну вартість послуг із забезпечення організації та проведення заходу», сказано в повідомленні.

Відео дня

Адміністрація стадіону наголошує, що лише після узгодження всіх аспектів в рамках технічного завдання та проекту угоди на проведення дебатів можна буде сформувати та оприлюднити точну суму.

Як повідомляв УНІАН, голова правління Національної суспільної телерадіокомпанії України Зураб Аласанія заявив, що проведення дебатів кандидатів у президенти України на НСК «Олімпійський» коштуватимуть орієнтовно 6 млн грн.

За офіційними результатами першого туру виборів президента України, за Володимира Зеленського проголосували 30,24% виборців, за чинного главу держави Петра Порошенка – 15,95% виборців. Другий тур відбудеться 21 квітня.

Перед цим мають відбутися дебати між двома кандидатами у президенти.