Поліція відвела у бік людей, які поводилися агресивно / фото УНІАН

На мітингу біля головного офісу кандидата в президента Володимира Зеленського сталася штовханина.

Як передає кореспондент УНІАН, кілька хлопців спортивної статури швидко підійшли до людей з плакатами і вирвали їх. Зокрема, один з плакатів містив текст проти Зеленського.

фото УНІАН

Це спричинило штовханину між мітингувальниками, до них підбігли поліцейські, щоб розборонити.

Відео дня

Поліція відвела у бік людей, які поводилися агресивно.

Наразі між мітингувальниками продовжуються суперечка, вони звинувачують один одного в тому, що хтось із них начебто прийшов брати участь в акції за гроші.

Читайте такожАктивісти "Нацкорпусу" та "Нацдружин" вирушили пікетувати силові відомства та АП (фото, відео)

Як повідомляв УНІАН, у Києві біля головного офісу Зеленського (вулиця Новоселицька, 7) зібралися близько 500 мітингувальників. Люди стояли на проїжджій частині навпроти центрального входу до офісу. Періодично деякі з них беруть слово, виступаючи з мегафоном.

Учасники акції тримають плакати з гаслами: "Зрадників України - за грати!" та "Зрадників-сепарів - до в’язниці!". Також люди розгорнули банер із зображенням президента України Петра Порошенка і написом: "Порошенко - гарант кривавих грошей". На іншому банері зображено президента із заміною на фото його голови на мультиплікаційну голову свині.

Пізніше біля офісу з’явилася група блогерів, які підтримують чинного президента Петра Порошенка, і налаштовані проти кандидата Зеленського. Вони вимагають, аби Зеленський перездав аналізи на наркотики.

Також ініціативна група учасників мітингу, які хотіли передати Зеленському свої вимоги, пішла до офісу в супроводі голови штабу Зеленського Івана Баканова.