У Києві біля головного офісу кандидата у президенти України Володимира Зеленського (вулиця Новоселицька, 7) продовжується мітинг.

Як передає кореспондент УНІАН, біля офісу з’явилася група блогерів, які підтримують чинного президента Петра Порошенка, і налаштовані проти кандидата Зеленського.

Відео дня

Вони, зокрема, хочуть, аби Зеленський перездав аналізи на наркотики.

Блогери та прихильники Порошенка виступають з мегафоном, звертаючись до Зеленського.

На думку блогерів, молоді хлопці, які знаходяться на мітингу, приведені сюди стороною Зеленського.

Тим часом ініціативна група учасників мітингу, які хотіли передати Зеленському свої вимоги, зайшли до офісу в супроводі голови штабу Зеленського Івана Баканова.

Читайте такожПредставник "Зе!Команди" Юраш прокоментував напад на нього депутата Барни

Як повідомляв УНІАН, у Києві біля головного офісу Зеленського зібралися близько 500 мітингувальників. Люди стояли на проїжджій частині навпроти центрального входу до офісу. Періодично деякі з них беруть слово, виступаючи з мегафоном.

Учасники акції тримають плакати з гаслами: "Зрадників України - за грати!" та "Зрадників-сепарів - до в’язниці!". Також люди розгорнули банер із зображенням президента України Петра Порошенка і написом: "Порошенко - гарант кривавих грошей". На іншому банері зображено президента із заміною на фото його голови на мультиплікаційну голову свині.

На запитання кореспондента УНІАН до кількох літніх людей та групи хлопців, що за мітинг тут проходить, усі вони або промовчали, або сказали, що не знають.