В Адміністрації президента підтвердили намір переїхати з будівлі на Банковій / фото УНІАН

Команда нового президента Володимира Зеленського не передумала переносити Адміністрацію президента з нинішньої будівлі на вулиці Банковій.

У цій будівлі можуть зробити музей державності України, заявив в ефірі телеканалу "Україна" глава АП Андрій Богдан, передає Громадське.

Читайте такожТепер можна і в шортах: в Адміністрації президента змінять правила дрес-коду

Відео дня

"Ми плануємо переїзд в інше приміщення, і там будуть скляні стіни, open space (офіс відкритого типу - ред.), будуть робочі групи, і там буде відкрита для спілкування територія, куди зможе зайти простий українець, в якусь частину, і побачити, що там не якісь небожителі, а прості українські громадяни, яких народ взяв на роботу тимчасово", - сказав він.

Щодо будівлі АП на Банковій у команди Зеленського є два варіанти розвитку подій - продаж або перетворення на музей державності України.

Нагадаємо, раніше ЗМІ назвали ще одне можливе місце для переїзду АП - конгресно-виставковий центр Парковий, відомий як "вертолітний майданчик Януковича". Згодом стало відомо, що Адміністрація президента розглядає можливість переїзду в Український дім.