Володимир Зеленський розширив робочу групу з питань реінтеграції Донбасу / Фото: t.me/PresidentZelenskij

Президент України Володимир Зеленський увів ще двох осіб до персонального складу робочої групи з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Комісії з питань правової реформи.

Указ №617/2019 "Про внесення змін до указу президента України від 7 серпня 2019 року № 584" оприлюднено на сайті глави держави.

Читайте такожЗеленський прокоментував можливість відновлення членства РФ у G8

Відео дня

Згідно з документом, до складу робочої групи увійшли виконавчий директор громадської організації "Громадський холдинг "Група впливу" Тетяна Дурнєва та менеджер з адвокації громадської організації "Центр інформації про права людини" Олена Луньова.

Також указом затверджено в персональному складі робочої групи директора громадської організації "Українська правова консультативна група" Надію Волкову.

Крім того, до складу консультантів та спостерігачів від міжнародних організацій, які беруть участь у роботі Комісії з питань правової реформи, введено трьох оcіб, це експерт з правових питань Міжнародної організації права розвитку Людмила Вигівська, керівник юридичної групи Міжнародної організації права розвитку Сергій Дроздач та експерт з правових питань Міжнародної організації права розвитку Андрій Міхєєв.

Указ набирає чинності з дня його опублікування.

Як повідомляв УНІАН, 7 серпня Зеленський підписав указ, яким затверджуються положення про Комісію з питань правової реформи та її персональний склад.