Зеленський планує зустріч з новопризначеними міністрами / фото president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський у понеділок, 2 вересня, планує провести першу зустріч з усіма новопризначеними міністрами.

Про це повідомила міністр освіти і науки України Ганна Новосад, виступаючи перед колективом відомства після свого представлення.

Читайте такожГриневич офіційно представила колективу Міносвіти свою наступницю

Відео дня

"У понеділок буде перша зустріч президента з усіма новопризначеними міністрами та іншими органами", - сказала Новосад.

Як повідомляв УНІАН, 29 серпня Верховна Рада "пакетним" призначила членів Кабінету міністрів України.

На посаду віце-прем’єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції призначено Дмитра Кулебу, на посаду віце-прем'єра - міністра цифрової трансформації - Михайла Федорова, на посаду міністра Кабінету міністрів - Дмитра Дубілета.

Міністром розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства став Тимофій Милованов, міністром юстиції - Денис Малюська, міністром фінансів - Оксана Маркарова.

Міністром енергетики та захисту довкілля призначено Олексія Оржеля, міністром інфраструктури - Владислава Криклія, міністром розвитку громад та територій України - Альону Бабак.

Міністром освіти і науки стала Ганна Новосад, міністром охорони здоров’я - Зоряна Скалецька (Черненко), міністром культури, молоді і спорту - Володимир Бородянський.

Міністром соціальної політики призначено Юлію Соколовську, міністром внутрішніх справ - Арсена Авакова, міністром у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб - Оксану Коляду.