REUTERS

Президент України Володимир Зеленський привітав першачків з Днем знань.

Привітання він опублікував на своїй сторінці у Facebook.

«Сьогодні тисячі українських першачків переступили шкільний поріг. На вас чекають найцікавіші роки життя», - написав Зеленський.

Відео дня

Читайте такожТоп цікавих змін, які чекають на українців у вересні (відео)

Також президент дав декілька порад школярам: «Не менторських, а суто людських: ніколи не думайте: «Це мені в житті взагалі не знадобиться». Повірте, я знаю, про що кажу. Не списуйте. Будьте самостійними. Не соромтесь, якщо єдині в класі зробили «домашку». Будьте особистостями. Не забувайте після п’ятниці бутерброди в портфелі. Поважайте своїх учителів. Вони будуть для вас другими батьками. Допомагайте однокласникам. Хтось стане для вас другом на все життя, а з кимось ви, можливо, навіть створите сім’ю. І пам’ятайте: оцінки – це добре, але вони – не головне. Коли ви закінчите школу, в атестаті не буде рядка «Порядність і людяність». Але я вірю, що в кожного з вас із цього «предмета» буде тверда 12-ка!», - сказано у дописі.

«З Днем знань усіх школярів, батьків і вчителів!», - додав президент.

Як повідомляв УНІАН, президент України Володимир Зеленський та його дружина, перша леді Олена прийшли на урочисте святкування 1 вересня в Новопечерській школі до свого сина.