Президент України Володимир Зеленський та його дружина, перша леді Олена прийшли на урочисте святкування 1 вересня в Новопечерській школі до свого сина.

Читайте такожЗеленський: у ВР вже зареєстровано 74 законопроекти, які допоможуть нарешті подолати корупцію

Біля будівлі зібралися журналісти, які хотіли зняти президента та його сім'ю. Так, Володимир і Олена Зеленські негативно поставилися до того, що в об'єктиви камер міг потрапити їхній син Кирило і пресу попросили його не знімати, передають "Вести".

Нагадаємо, сам президент неодноразово згадував у інтерв'ю, що не хотів би афішувати особисте життя, так і фото дітей Зеленських потрапляють у мережу не так часто.

Олена Зеленська на своїй сторінці в Instagram написала, що їхній син Кирило став першокласником.

Сьогодні ранок для нашої сім'ї особливий. Букварику, зошити, олівці. Наче нічого не забули... Ой, яблуко! Наш син Кирило тепер першокласник. Сьогодні він уперше сяде за парту, побачить свою першу вчительку й однокласників. У наступні 12 років він дізнається, що таке дружба і, мабуть, розчарування. А ще – бешкетуватуватиме, поїде в перші подорожі без батьків, загартовуватиме характер і ставатиме відповідальним. Кирило не лише засвоюватиме шкільну програму, а й вчитиметься жити в країні змін. Наші діти – покоління майбутнього. Смороду не знають, що таке радянські обмеження та безглузде завчання. Віримо, що вони полюблять школу і вчитимуться охоче. А потім оберуть професію за покликом серця і зроблять багато корисного для нашої країни. Ми хочемо пишатися нашими дітьми – і Сашею, і Кирилом. І знаємо, що школа закладі основи їхнього дорослого життя. І майбутнього України.

Публікація від Olena Zelenska (@olenazelenska_official)

Як повідомляв УНІАН, 2 вересня о 12:00 Зеленський проведе зустріч з керівниками Верховної Ради, Кабміну та правоохоронних органів.