Аксьонов знову може стати "главою" Криму / Фото УНІАН

Президент Росії Володимир Путін вніс на розгляд "парламенту" окупованого Криму три кандидатури на посаду підконтрольного Кремлю глави півострова.

Про це журналістам сказав 10 вересня підконтрольний Кремлю спікер "парламенту" анексованого Криму Володимир Константинов, передає "Крим.Реалії".

На його думку, найбільш вірогідним кандидатом буде Сергій Аксьонов.

Відео дня

Читайте такожСША відреагували на проведені окупантами "вибори" в Криму

"Президент (Путін - Ред.) вніс на розгляд три кандидатури: Аксьонова, Шперова і Богатиренка. Аксьонов буде главою республіки, жодних сумнівів бути не повинно", – сказав Константинов.

Сергій Аксьонов очолював підконтрольний Кремлю уряд Криму після анексії півострова Росією у березні 2014 року. Сергій Богатиренко – голова кримської організації КПРФ. Павло Шперов став депутатом нижньої палати російського парламенту з Криму після виборів до Держдуми Росії сьомого скликання, що відбулись 18 вересня 2016 року на території Росії та анексованого нею півострова.

Нагадаємо, 8 вересня російська влада провела в Криму і Севастополі вибори депутатів кримського парламенту та місцевих рад.

У МЗС України назвали «юридично нікчемними» російські вибори в Криму і Севастополі та закликали міжнародну спільноту дати «принципову оцінку» проведенню цих виборів.

Європейський союз не визнає проведені 8 вересня російською владою в Криму і Севастополі вибори депутатів парламентів та місцевих рад.