Суд частково задовольнив клопотання адвоката екс-міністра / фото УНІАН

Вищий антикорупційний суд призначив психологічну експертизу колишньому міністру енергетики та вугільної промисловості Ігорю Насалику з використанням поліграфа.

Читайте такожГПУ відкрила справу через недостовірні дані у декларації Насалика за 2016 рікПро це передає 112-Україна з посиланням на матеріали суду.

Зазначається, що 7 жовтня в суд надійшло клопотання адвоката Насалика Бойка з проханням призначити в рамках справи щодо екс-міністра психологічну експертизу із застосуванням комп'ютерного поліграфа. При цьому експерти мають встановити, чи з'являються у нього в ході психофізіологічного дослідження з використанням поліграфа психофізіологічні реакції, що свідчать про отримання ним від іншої особи грошових коштів в розмірі 1 мільйон 249 тисяч 287,70 доларів згідно з договором позики від 10 липня 2014 року.

Відео дня

16 жовтня суд частково задовольнив це клопотання і призначив в рамках кримінального провадження психологічну експертизу із застосуванням поліграфа.

Проведення експертизи доручено експертам Київського науково-дослідного інституту судових експертиз Міністерства юстиції.

Як раніше повідомляв УНІАН, за даними слідства, у 2014 році Ігор Насалик отримав в борг 1,249 мільйона доларів, однак не вніс інформацію про це в щорічні декларації.