Разумков не бачить підстав стверджувати, що фракція «Слуга народу» розвалюється / Фото УНІАН

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков сподівається, що інформація про нібито підкуп народних депутатів не підтвердиться.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він повідомив в ефірі телеканалу ICTV.

«Сподіваюся, що ця інформація не підтвердиться», - сказав Разумков.

Відео дня

При цьому, зазначив він, що якщо все-таки підтвердиться, то «повинно бути покарання. І на це не повинен впливати Разумков, Смаглюк (йдеться про народного депутата Ольгу Василевську- Смаглюк - УНІАН), Дубинський, Гетьманцев, Арахамія, Корнієнко (йдеться про депутатів з фракції «Слуга народу») чи хтось інший».

Читайте такожТроє нардепів хочуть дати свідчення у справі про хабарі - Холодницький

За його словами, «повинні працювати правоохоронні органи, повинні працювати антикорупційні органи, і якщо буде доведено, і матеріали будуть передані в суд, то суд повинен вирішити - винна людина чи не винна».

Разумков висловив сподівання, що сьогодні нарешті є можливість створити умови, щоб «суд не оглядався на те, від якої політичної сили, від якої фракції, з ким пов’язана та чи інша особистість».

Спікер парламенту на сьогодні не бачить підстав стверджувати, що фракція «Слуга народу» розвалюється.

«Фракція велика, такої фракції ніколи не було в українському парламенті - станом на сьогодні в ній 252 особи. В такій великій фракції завжди будуть дискусії», - зауважив він і додав, що одна з таких дискусій - ситуація з проходженням поліграфа.

Разумков критично висловився про проходження поліграфу в прямому ефірі: «Мені здається, що це трішки занадто публічно відбувається. Це все ж не шоу. Це повинно бути питанням роботи правоохоронних органів, якщо є такий фактаж».