Росія повинна припинити кримінальну справу проти українських моряків \ krymr.com

Слідчий у справі українських моряків перебуває зараз в окупованій Керчі, де досі залишалися захоплені російською ФСБ українські військові катери.

Читайте такожРосія поверне Україні захоплені кораблі ВМС 18 листопада

Про це заявив російський адвокат Микола Полозов передає радіо Свобода. «Питання про передачу українських суден піднімали ще кілька тижнів тому, і про це ми говорили зі слідчим. Він говорив, що планує поїхати до Керчі і братиме участь в якихось діях з оформлення передачі цих суден. Зараз слідчий виїхав туди і це, ймовірно, свідчить про те, що передача суден все ж здійсниться», – сказав він.

Відео дня

До цього Полозов повідомляв про те, що Росія після повернення Україні захоплених біля берегів Криму військових кораблів повинна припинити кримінальну справу проти українських моряків.

Як повідомляв УНІАН, 17 листопада пресслужба прикордонного управління ФСБ Росії в анексованому Криму повідомила, що захоплені Росією три українських військових судна – буксир "Яни Капу" і малі броньовані артилерійські катери "Нікополь" і "Бердянськ" – уже відбуксирували з порту Керч і передадуть Україні 18 листопада.​