На відміну від Петра Порошенка, Олег Ляшко свою підозру вже реально отримав.

"Радикалу" інкримінують погрози й насильство щодо державного діяча, йдеться в сюжеті програми "Гроші".

Так, 2 тижні тому Ляшко кидався з кулаками на нардепа від "Слуги народу" Андрія Геруса.

Ляшку інкримінують погрози й насильство щодо державного діяча. Тепер колишньому нардепу загрожує ув'язнення - від 3 до 7 років.

Читайте такожЛяшко тут ні до чого: Герус пояснив своє звільнення з посади представника президента в Кабміні

Як повідомляв УНІАН, 6 листопада в аеропорту "Бориспіль" побилися голова Комітету ВР з питань енергетики та житлово-комунальних послуг Герус (фракція «Слуга народу») і лідер Радикальної партії Ляшко.

Герус написав у Facebook: "Відомий захисник бізнесу Ахметова, забутий всіма Ляшко мене очікував в аеропорту "Бориспіль", щоб влаштувати "шоу-провокацію". Знижена на 15% ціна електроенергії та повна готовність до зими ніяк не влаштовує "немонополіста", і вони вдаються до все більш витончених способів, як вести свій бізнес".

За його словами, "претензія Ляшка - це імпорт електроенергії". "Хоча три роки імпорту вугілля з Росіі за формулою "Роттердам+", що супроводжувалися зростанням тарифів для українських споживачів, його повністю влаштовувало. Бо на цьому добре заробляв його любий "немонополіст", - заявив Герус і додав, що "постраждала" тільки його сорочка.

У свою чергу Ляшко написав у Facebook, що "випадково побачив в аеропорту "Слугу народа" Геруса, який відкрив імпорт російської електроенергії з Росії". "Коли у російського лобіста закінчилися аргументи, він почав махати руками. Однак проблема від того нікуди не поділася - через зраду Геруса Україна сьогодні потрапляє в повну енергетичну залежність від країни-агресора. Ця зрада має бути розслідувана і покарана", - наголосив Ляшко.