Володимир Зеленський святкуватиме Новий рік на Прикарпатті / фото president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський у суботу, 28 грудня, здійснив робочу поїздку в Івано-Франківську область. Спілкуючись з журналістами, він зізнався, що там і зустріне Новий рік.

Президенту на кілька днів ще доведеться повернутися до столиці, але перед святом він знову приїде на Прикарпаття, де і святкуватиме Новий рік. Про це він розповів під час брифінгу після відкриття мосту через річку Чечва, пише 24 канал.

Читайте такожЗеленський сказав, коли відбудеться обмін утримуваними особами з бойовиками

Відео дня

"Не скажу, де саме. Буду зустрічати Новий рік тут, але спочатку ще маю повернутися до Києва", – розповів Володимир Зеленський.

Пізніше він додав, що, найімовірніше, це буде Буковель.

Раніше низка ЗМІ писали, що Володимир Зеленський зустрічатиме Новий рік у державній резиденції "Синьогора", що на Прикарпатті. Там, зокрема, святкували початок нового року Петро Порошенко та Віктор Янукович.

Крім президента і дружини, в "Синьогору" приїде глава АП Андрій Богдан зі своєю дівчиною Анастасією Слічною. Також запрошені всі заступники глави ОП зі своїми дружинами. Поки під питанням, чи приїде туди прем'єр Олексій Гончарук.

Крім того президент України Володимир Зеленський традиційно привітає українців з Новим роком 2020. Побачити його можна буде по телевізору 31 грудня о 23:55.

Нагадаємо, що в 2018 році за хвилину до Нового року Володимир Зеленський привітав українців зі святом і заявив про свій намір балотуватися в президенти.