Ілюстрація / REUTERS

Президент Європейського парламенту Давид Сассолі заявляє, що в Європарламенті хочуть дізнатися більше про причини катастрофи українського літака компанії "Міжнародні авіалінії України", що сталася поблизу аеропорту Імам Хомейні (Тегеран).

Про це Сассолі повідомив у мікроблозі Twitter.

Читайте такожПрезидент Ірану прокоментував катастрофу українського літака біля Тегерана

Відео дня

"Я хочу висловити від себе та Європейського парламенту найглибші співчуття родинам та близьким 176 жертв трагічної катастрофи українського літака минулої ночі над Іраном. Ми очікуємо дізнатися більше про те, що спричинило цю жахливу трагедію", - наголосив Сассолі.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 8 січня, в Ірані зазнав катастрофи літак МАУ, 167 пасажирів та 9 членів екіпажу загинули.

Літак, що виконував рейс PS752 за маршрутом Тегеран-Київ, вилетів з аеропорту Тегерана о 06.10 за місцевим часом і зник з радарів через кілька хвилин після вильоту.

На борту Boeing 737 перебували 11 громадян України, зокрема дев‘ять членів екіпажу, а також 82 громадянина Ірану, 63 громадянина Канади, 10 громадян Швеції, четверо громадян Афганістану, троє громадян Німеччини і троє громадян Великої Британії.