Андрій Єрмак / Фото: УНІАН

Керівник Офісу президента Андрій Єрмак у Мінську обговорив із заступником керівника Адміністрації президента Російської Федерації Дмитром Козаком питання звільнення утримуваних осіб у форматі «всіх на всіх».

Читайте такожНаступний обмін полоненими може відбутися до зустрічі "нормандської четвірки" - Пристайко

Як повідомили у прес-службі глави Української держави, у переговорах також взяли участь представники української та російської делегацій.

Відео дня

«Під час зустрічі сторони обговорили питання взаємного звільнення утримуваних осіб у форматі «всіх на всіх», про яке домовилися лідери «нормандської четвірки» на саміті в Парижі у грудні 2019 року», - йдеться у повідомленні.

У прес-службі додали, що Єрмак «зазначив про намір провести наступний трек обміну в березні».

Учасники зустрічі наголосили на необхідності продовження переговорів для повного виконання домовленостей, досягнутих під час саміту у «нормандському форматі».

Як повідомляв УНІАН, президент Володимир Зеленський заявив, що українська влада докладає всі зусилля, щоб наступна зустріч "нормандської четвірки" відбулася в квітні цього року. У свою чергу, голова МЗС Вадим Пристайко зазначив, що "нормандський саміт" може не відбутися в квітні, як планувалося раніше.

Натомість у Росії заявили, що рішення про проведення нового саміту в "нормандському форматі" буде прийнято виходячи з прогресу у виконанні поточних домовленостей.