"Слуга народу" ввечері збереться на засідання фракції / УНІАН

На сьогоднішнє засіданні фракції "Слуга народу", яке відбудеться ввечері, запрошено генерального прокурора Руслана Рябошапку та директора Національного антикорупційного бюро Артема Ситника.

Як передає "РБК Україна", про це повідомив заступник голови комітету з питань організації державної влади Олександр Качура.

Він розповів, що засідання має намір відвідати президент Володимир Зеленський, а також представники Офісу глави держави.

Відео дня

"Я також чекаю сьогодні на директора НАБУ і генерального прокурора. На засідання фракції, тому що дуже багато питань до ефективності роботи", - заявив Качура.

Читайте такожСтефанчук розповів, навіщо Зеленський скликав позачергове засідання Верховної Ради

Раніше передбачалося, що засідання фракції відбудеться сьогодні о 9:00. На засіданні планували обговорити і визначати позицію фракції щодо питань, які Зеленський запропонував розглянути на позачерговому засіданні Верховної Ради завтра, 4 березня.

Як повідомляв УНІАН, 28 лютого голова Верховної Ради Дмитро Разумков на прохання президента скликав позачергове пленарне засідання парламенту на середу, 4 березня, на 16:00. У порядку денному позачергового пленарного засідання - шість питань, у тому числі кілька законопроектів.

Читайте такожКорнієнко про оновлення уряду: "бути новим обличчям недостатньо"

Крім того, депутати мають розглянути питання про Кабінет міністрів, а також діяльності МВС, СБУ, ДБР, НАБУ, Офісу генерального прокурора у сфері подолання корупції в Україні та зміцнення правопорядку.

Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявляв, що депутати на позачерговому засіданні будуть розглядатися кадрові зміни у складі уряду.