Парламентська фракція СН сьогодні проведе засідання / УНІАН

Засідання фракції «Слуга народу» перенесено на вечір.

Читайте такожОточення Зеленського пропонує трьох кандидатів на посаду міністра оборони - ЗМІ

Про це УНІАН повідомили у фракції. При цьому співрозмовник агентства зазначив, що попередньо засідання заплановано на 19.00.

Відео дня

Раніше передбачалося, що засідання фракції «Слуга народу» відбудеться сьогодні о 9.00. На засіданні планували обговорити і визначати позицію фракції з питань, які президент України Володимир Зеленський запропонував розглянути на позачерговому засіданні Верховної Ради завтра, 4 березня.

Як повідомляв УНІАН, 28 лютого голова Верховної Ради Дмитро Разумков на прохання президента скликав позачергове пленарне засідання парламенту на середу, 4 березня, на 16.00. У порядку денному позачергового пленарного засідання - шість питань, зокрема декілька законопроектів.

Крім того, депутати мають розглянути питання про Кабінет міністрів, а також діяльність МВС, СБУ, ДБР, НАБУ, Офісу генерального прокурора у сфері подолання корупції в Україні і зміцнення правопорядку.

Голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія заявляв, що депутати на позачерговому засіданні розглядатимуть кадрові зміни у складі уряду.