Верещук хоче, щоб силовики відзвітували і письмово / Фото: УНІАН

У Верховній Раді очікують отримати звіти про результати роботи, подані керівниками Служби безпеки України, Офісу генпрокурора і Національного антикорупційного бюро.

Про це заявила нардеп від "Слуги народу" Ірина Верещук, повідомляє "РБК-Україна".

За її словами, письмові звіти потрібні для того, щоб проаналізувати ці результати.

Відео дня

"Чекаю звіт правоохоронних органів. І СБУ, і НАБУ, і генпрокурор будуть звітувати. Дуже хотілося б побачити письмові звіти, щоб могли проаналізувати результати... 5 хвилин на кожного з них буде мало, навіть 3-4 питання це теж мало, щоб оцінити, що ж було зроблено. Я б дуже хотіла, щоб ми бачили аналіз. Навіть якщо він негативний, і ми бачимо, де далі працювати. Ось що ми чекаємо від звіту", - заявила Верещук.

Вона нагадала, що засідання фракції СН пройде сьогодні о 19:00.

"Я дуже сподіваюся, що ми вирішимо питання переформатування уряду", - додала нардеп.

Читайте такожУ "Слузі народу" назвали сфери, де уряд Гончарука є неефективним

Як повідомляв УНІАН, 28 лютого голова Верховної Ради Дмитро Разумков на прохання президента скликав позачергове пленарне засідання парламенту на середу, 4 березня, о 16:00. У порядку денному позачергового пленарного засідання - шість питань, у тому числі кілька законопроектів.

Крім того, депутати мають розглянути питання про Кабінет міністрів, а також діяльності МВС, СБУ, ДБР, НАБУ, Офісу генерального прокурора у сфері подолання корупції в Україні та зміцнення правопорядку.