"Ми працюємо над тим, щоб у нас був обмін в березні", - Зеленський / Фото: president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський заявив, що він розраховує на обмін утримуваними особами з Російською Федерацією у березні, а також на проведення зустріч в «норманську форматі» (Україна, Німеччина, Франція і РФ) у квітні.

Читайте такожУкраїна в Мінську передала список з понад 200 прізвищ на обмін полонених - Зеленський

Як передає кореспондент УНІАН, про це він заявив журналістам після ознайомлення з ходом реконструкції Полтавської обласної клінічної лікарні.

Відео дня

Зеленський відзначив, що 11 березня у Мінську заплановане засідання Тристоронньої контактної групи по врегулюванню ситуації на Донбасі.

«Зараз зустріч буде 11 числа у Мінську. Ми працюємо над тим, щоб у нас був обмін в березні, і ми працюємо над тим, щоб у нас зустріч (в «нормандському форматі» - УНІАН) була в кінці квітня. Я думаю, що це все відбудеться, ми над цим працюємо», - заявив він.

На переконання президента до нього та його команди є повна довіра з боку українського суспільства в питаннях обміну та нормандського переговорного процесу.

«Мені здається, що в таких питаннях обміну і таких важливих зустрічей у нас є повна довіра. Ми показали неодноразово, що ми забираємо наших людей. У нас сильна команда, яка працює постійно над верифікацією людей, які знаходяться як на тимчасово окупованих територіях, так і в РФ. Буде зустріч», - заявив він.