Зеленський порівняв реальне президентство з серіалом / фото facebook.com/sluga95

Президент України Володимир Зеленський, який приміряє на себе роль глави держави у відомому серіалі ще до виборів, в інтерв'ю The Guardian спочатку сказав, що насправді «це дуже схоже».

При цьому Зеленський відразу ж виправився, зазначивши, що президентство — це важка ноша і в реальності труднощів дуже багато, пишуть Факти.

Читайте також"Кварталівець" про фільм "Слуга народу": ми хотіли показати, чому люди мріють перестріляти всю ВР"

Відео дня

«Правда, проблем більше. Вони катастрофічні. Вибачте, вони з'являються, як прищі на 18-річному юнаку. Ви не знаєте, де вони з'являться і коли», — сказав Зеленський, згадавши, зокрема протести в Нових Санжарах проти розміщення евакуйованих з Китаю.

Зеленський заявив, що Україна обрала демократичний шлях і він не може вчинити так, як би зробив його персонаж Голобородько.

Журналісти видання припустили, що персонаж Зеленського Голобородько повісив би або розстріляв олігархів.

«Якщо ми вибрали демократію, то ми не можемо вішати людей. Хоча ... Іноді дійсно цього хочеться. Знаєте чому? Тому що так було б швидше. Набагато швидше», - сказав Зеленський, додавши, що пожартував.

Нагадаємо, серіал «Слуга народу» в Україні вийшов на екрани в 2015 році. Було знято три сезони (51 серія).

В Україні вважають, що фільм допоміг Зеленському виграти вибори і стати президентом.

Між тим, за останніми соціологічними опитуваннями, проведеними в лютому 2020 року, ступінь довіри українців до глави держави падає.