Дмитро Разумков / REUTERS

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков сподівається на вищу ефективність нового уряду.

Читайте також"Краще б ми приймали закони": Разумков хоче скасувати частину виступів депутатів

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав у інтерв'ю на каналі "Україна 24", яке було оприлюднене увечері 8 березня.

Відео дня

Говорячи про нещодавню відставку уряду, Разумков висловив думку, що "певною мірою відповідає дійсності" думка про те, що екс-прем'єр Олексій Гончарук "не зробив все те, чого очікували, про що говорили".

"Саме тому ми побачили і оцінку діяльності уряду на табло Верховної Ради України, за це проголосувало достатньо багато народних депутатів. Розуміючи всі ті виклики, які сьогодні стоять перед державою, розуміючи ту проблематику, розуміючи той темп реформ або іноді недостатньо відповідний темп реформ. Тому саме таке було ухвалене рішення і саме завдяки цьому ми отримали сьогодні вже новий уряд, і я дуже сподіваюся, що ефективність його буде більша", - сказав голова ВР.

Він додав, що сподівається, виходячи з "інформації, яку ми всі мали, коли підходили до обрання спочатку прем'єр-міністра України, після цього - Кабінету міністрів України", що вони "зможуть впоратися з тими викликами, які сьогодні будуть перед ними стояти".