Дмитро Разумков / REUTERS

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков вважає, що у нього з президентом "достатньо гарні стосунки".

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав у інтерв'ю на каналі "Україна 24", яке було оприлюднене увечері 8 березня.

Читайте також"Фахівці провели висококласну роботу": Зеленський розповів про свої очікування від справи МН17

Відео дня

На питання, чи залишається він у команді президента України Володимир Зеленського, Разумков відповів ствердно.

Крім того, на питання щодо думки, зокрема, у деяких матеріалах ЗМІ, що начебто він має складні стосунки з президентом, і що начебто спікер може залишити свою посаду, голова ВР зазначив: "Не знаю, хто про що пише, хто про що говорить, але мені здається, що у мене достатньо гарні стосунки з Володимиром Олександровичем. І в плані професійної діяльності, і в особистому плані. Це моя особиста думка, я думаю, що президент її розділяє".

Голова ВР також нагадав, що своє членство в партії "Слуга народу" він не призупиняв, а лише залишив посаду голови партії.

"Партійна робота займає дуже багато часу. І хто цим займався, хто займався партбудівництвом, хто займався виборчими кампаніями, добре розуміє, що це з'їдає 26 годин на добу з 24-х. Тому паралельно об'єднувати партійну роботу з діяльністю голови Верховної Ради - це неможливо, тому що і ця робота забирає дуже багато часу", - зазначив Разумков.