Марков / Фото УНИАН

Про це на свої сторінці у Facebook пише народний депатут РПЛ Андрій Лозовий.

"Почалося судове засідання у справі екс-регіонала Ігоря Маркова. Засідання проходить в Палаці юстиції Генуї в закритому режимі. Не пустили ні українського консула, ні інших дипломатів, ні народних депутатів від Радикальної партії Ляшка. Лише суддя, прокурор, адвокат і сам Марков. На жаль, таке італійське законодавство", - пише нардеп.

Читайте такожВ Укрбюро Інтерполу заявили, що громадянство іншої держави не звільняє Маркова від екстрадиції

Відео дня

За його даними, сьогодні питання екстрадиції розглядатися не буде.

"Екстрадицію розглянуть на наступному засіданні, сьогодні ж - його дату, а також міру запобіжного заходу для Маркова. Ймовірні варіанти два: лишиться під вартою або домашній арешт", - припустив Лозовий.

Почалося судове засідання у справі екс-регіонала Ігоря Маркова. Засідання проходить в Палаці юстиції Генуї в закритому р...

Posted by Андрій Лозовий on 14 августа 2015 г.

Як повідомляв УНІАН, члена прокремлівського так званого "Комітету порятунку України", колишнього народного депутата Маркова затримала поліція в італійському місті Сан-Ремо 12 серпня. У Маркова були при собі російський та український паспорти.

Довідка УНІАН. Верховна Рада позбавила Маркова мандата народного депутата 20 вересня 2013 року. Йому інкримінували організацію та побиття учасників пікету в Одесі в 2007 році проти встановлення в місті пам'ятника Катерині ІІ.

В жовтні 2013 року Печерський райсуд Києва заарештував Маркова на два місяці.

25 лютого 2014 року Приморський районний суд Одеси змінив запобіжний захід Маркову, випустивши його з Одеського СІЗО.

В грудні 2014 року МВС України оголосило Маркова в розшук.