president.gov.ua

Виступ Глави держави на загальних дебатах ГА ООН запланований на вівторок, 29 вересня, повідомляє прес-служба президента.

В рамках програми візиту також участь Глави держави у роботі самітів: з прийняття цілей сталого розвитку, з питань діяльності з підтримання миру, Лідерів з питань протидії ІДІЛ та насильницькому екстремізму, участь у конференції "Фонду Клінтона".

Крім того, заплановані зустрічі Петра Порошенка з главами делегацій держав-учасниць Спільної групи з розслідування авіакатастрофи літака МН-17, експертами та політиками в Атлантичній Раді та представниками американських ділових кіл.

Відео дня

Читайте такожРада закликала ООН вжити всіх заходів для припинення агресії Росії проти України

За час роботи Генеральної Асамблеї ООН Президент України також проведе низку двосторонніх зустрічей з главами держав та політичними лідерами.

Також Глава держави зустрінеться з представниками української громади в Америці.

Як повідомляв УНІАН, президент України Петро Порошенко заявив, що основною метою його участі в заходах в рамках 70-ї сесії Генеральної Асамблеї Організації Об’єднаних Націй стане зміцнення міжнародної коаліції на підтримку України, а також донесення необхідності реформування Ради Безпеки ООН в частині права «вето» постійних членів.